Kjell Larsson första ögon blick

Kjell Larsson Sundsvall / Permalink / 0
 
 
För igår läste jag en artikel om Kjell Larsson och sekunder efter ringde jag till min man med nyheter att vi åker samma dag till Sundsvall. Min man frågade vad ska vi göra i Sundsvall svaret: vi ska träffa och prata med en hemlös.
Min man sagt inget, han vet hur jag är. Bestämmer jag nåt då är det så och då vet han att det gäller att hjälpa andra. Han bara svarade " om det behövs och hjälper det då åker vi" Några timmar senare har vi varit framme i Sundsvall. Checkade in på hotellet med min man, min 4 årings son och 2 st hundar. Efteråt åkte vi till Station att träffa den hemlösa manen. Mina tankar har varit hur han mår??? Från toppen, lyxiga villor, exklusiva middagar till sovplatser på station bänken och matt från sopor. Det första tänkte " KUNG SKA ALLTID VARA EN KUNG" Träffade en vanlig, ödmjuk man som har hälsad på oss med varmt kram, min son skrek farfar farfar. Mina tankar snurrade hela tiden " hur mår han psykisk?" Jag måste göra nått att han mår bra och det gjorde vi " tror jag". Vi tillbringade en kväll och en helt dag tillsammans, pratade hela tiden, lekte med barnen och promenerade i Sundsvall Centrum. Lyssnade på en tragisk historien när fru fick allt serverad på silver bricka och hittade annan älskare efter 25 års äktenskap, skickade sitt man till Thailand semester samt under den tiden skickade hon skilsmässa, bytt lås dörren och ta sin älskare hem. Lyssnade och lyssnade. Kjell Larsson mådde bra under varan träff, såg att han fick en glädje, en leende på ansikte, fick råka sig, fräscha kläder och tillbaks energi. Man behöver inte mycket att vara lycklig sagt han. Den stunden fick han en varmt familjen träff. Jag tror att han kommer till topp igen, det vet jag. Han sagt KUNG ÄR ALLTID KUNG! I mina ögon han är STOR MAN! Det är inte många kan bygga imperium att vara miljarder och kunna sova på tåg station. Han berättade att han fick många speciella nya vänner som har tagit han om honom och har jet varmt välkomst till deras fattig värd. Det är inte många skulle klara detta. Han gick inte till sina vänner, han vill inte belastad dem med sina problem, många har erbjudit hem till KL men han vill inte, han vill inte sova hos sin mor, vill inte höra varje sekund hur hans fru lurade honom. Han vill inte vara belasta någon. MEN JAG VET HAN KOMMER UPP IGEN!!! mer om Kjell kommer jag skriva sen. 

Dem som vill bidra till honom han tackar för varje slang och har lämnad till mig tillstånd att publicera hans mor person konto NORDEA 220205-8000 med namnet Kjell Larsson. 

Idag är jag hemma i Stockholm och tänker på Kjell, vi håller telefon kontakt hela tiden. Han mår bättre psykisk och tänker igen på sin framtid. Han behöver sitt tid. Dela vidare till vänner och vänners vänner... att hjälpa Kjell
Till top