Kjell Larsson - ingen behöver sova på gatan

Kjell Larsson Sundsvall / Permalink / 0
 
 
INGEN BEHÖVER BO PÅ GATAN!!!
På 1990-talet var han god för 1,5 miljarder, fastighet Kung Kjell Larsson. Som alla i pengarnas värd kan hamna upp eller ner, Hans liv tyvärr gick ner. I "Pengarnas värd" tyvärr livet är som en dalbana, alla sätter en risk att hamna i skulder. Alla kan hamna fel, alla kan få en skuld. Och då alla ta sin sista livs linje. Det gjorde Kjell genom att skriva allt på sin fru att reda familjens tillgångar för att dem kan leva normalt liv.. Pengarna gjorde pengar. Det har inte tagit så lång tid när andra koncept har varit på toppen. Men allt stor på fru... Efter 25 år äktenskap fru hittar andra man, älskare, en anställd, säljare som Kjell själv har anställd utan en krona i ficka, och skickar skilsmässa . Alla har rätt till kärleken tycker jag. MEN att slänga ut 72 årig man på gatan tycker jag att det är omänsklig!!!, Det gäller inte nu om pengar vems är vems, det gäller inte om äktenskapet att behålla, det gäller inte att skåda ena eller andra, DET GÄLLER OM MÄNSKLIGHET!!!. Fru som äger allt, flera miljoner, flera fastigheter i värden rond om, att hon kunde inte åtminstone köpa en 1:a till sin ex 72 årig gammal man, diabetes sjuk tycker jag att det är fruktansvärd!!! Det gäller inte vad han har gjord eller vad hon hade och m.m.. vi pratar om gammal man som är slängt som hund på gatan utan nåt liv. Många kritiserar honom om att han skulle betala skatt och m.m.. MEN det gäller inte om det, det gäller att från normalt liv är på gatan!!! Jag förstår att många kan hamna i samma situation men Kjell Larsson behövde inte sova på tåg station i Sundsvall om hans ex finna fru kunde ge honom bara en hem och det fanns möjlighet som andra har inte det. Det gäller bara en vilja. Efter 25 år liv tillsammans finns inte respekt? känslor? minne av tiden som man har levt tillsammans... tycker jag är omänsklig. Det gäller bara att visa till hela värden hur man är som kvinna, vilket hjärta man har och vilket person man är. Hon har hem och växande frisör kedja, 

KÄNNER PENGAR VARJE DAG PÅ OSS!!!!. 

Dem som kommer in i hennes verksamhet och klipper sig samt köper nått produkt så betalar peng, och dem pengar hon lever nu när hon slänger ut sin gammal 72 årig människa på gatan!!! Pengarna som vi har betalad in till hennes verksamhet. Vad finns vilja, hjärta och mänsklighet??? Nu finns en till TIGGARE i Sverige i ställe hjälpa att minska det. Tack fru Larsson.

Idag efter träff i tingsrätten det har kommit att det finns möjlighet att Kjell kan har sin halva tillgångar med hans ex fru vilja, då säger fru Larsson att hans halva om hon förlorar då lämnar hon till bankerna för hans gamla skulder som har varit 25 år sen. Vad vinner hon på det? inget, men Kjell kunde har försätt normalt liv i ställe TIGGA på gatan.Hon sitter nu i en 226 kvm lägenhet med sin älskare med hyra på 16000 i månade när Kjell TIGGAR på gatan.
Till top